I løbet af september måned gennemfører vi test på et projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid: en produktionslinje inkl. automation til pakning af sushi.

Kunden er Itamae Sushi, som er en nystartet industriel sushi-produktion, der leverer sushi i restaurantkvalitet til udvalgte supermarkeder. Itamae Sushi vil gerne automatisere pakningen af sushi-bakkerne, og anlægget bliver det første af sin art – ikke bare herhjemme, men også i udlandet.

Projektet udføres i samarbejde med Blue Workforce, som leverer robotteknologi, og omfatter levering af fuld produktionslinje til fremstilling og pakning af sushi med en kapacitet på ca. 90 tons pr. år.

Til produktionslinjen har vi udviklet selve robotlinjen, ingrediensfylder, aftagerbånd og plade-stacker/-stock til direkte adgang til køl. Derudover har vi bidraget med fremstilling af prototyper, udtænkning af koncept samt tilrettelæggelse af logistik til og fra robot.

B01V7849env-2B01V7869B01V7871