Skarpest på pris og kvalitet

Siden 2008 har nordjyske Chr. Juul Andersen A/S samarbejdet med Overbeck om levering af specialinventar. Og det skyldes ifølge ejer af snedkervirksomheden, at de ikke kan få samme høje kvalitet andre steder. 

– Grunden til, at vi samarbejder med Overbeck, er kort og godt, at de leverer det bedste arbejde, vi kan få, i den højeste kvalitet og til den skarpeste pris, vi kan få.

Sådan lyder det fra Tom Jakobsen, ejer og direktør hos snedker- og inventarproducent Chr. Juhl Andersen A/S (CJA), der siden 2008 har samarbejdet med Overbeck om fremstilling af specialinventar.

CJA har i mere end 40 år leveret specialinventar til private og erhverv. Løsninger, der gennem alle årene er fremstillet med fokus på det gode snedkerhåndværk – og på kvalitet og pletfri finish. Og netop derfor er Overbeck den perfekte samarbejdspartner, fortæller Tom Jakobsen:

– Overbeck leverer ganske enkelt varer af en kvalitet, vi ikke kan få andre steder. 

Stærkt hold af dygtige medarbejdere

Når den nordjyske snedkervirksomhed modtager en ny opgave eller forespørgsel på levering af inventar, hvor der indgår stål eller metal, er det ifølge direktøren en selvfølge at tage kontakt til Overbeck allerede i den indledende fase.

– Overbeck indgår aktivt i detailprojekteringen, så vi er sikker på at få en optimal løsning i forhold til både materiale og design. Og så er det chefen selv, man har fat i, når den konkrete opgaveløsning skal drøftes. Det betyder, at der ikke er langt til hverken beslutning eller handling, siger Tom Jakobsen og tilføjer:

– I det hele taget har Overbeck et stærkt setup af dygtige medarbejdere, som er med til at sikre et optimalt slutresultat. 

Komponenter i rustfri stål og ædelmetaller

I løbet af de otte år, CJA har samarbejdet med Overbeck, har de i samarbejde udarbejdet inventarløsninger til en lang række danske virksomheder, herunder kæderestauranter, hoteller og uddannelsesinstitutioner. Til projekterne har Overbeck eksempelvis leveret bordben, bordplader, beslag samt diverse komponenter i rustfrit og glasblæst stål samt ædelmetaller. 

– Lige nu er vi i gang med en større opgave, hvor vi skal levere køkkeninventar til en uddannelsesinstitution. Her står Overbeck for bearbejdning og klipning af samtlige stålplader. Det er en yderst kompliceret leverance med inventar i forskellige metaller, der blandt andet omfatter komponenter i ædelmetaller som messing og kobber, bronze og kobberoxid, forklarer Tom Jakobsen.

Opgaven, han refererer til, er en større leverance af specialinventar til ca. 70 køkkener udført i træ og ni forskellige metaller til Niels Bohr Bygningen i København. 

– Det er en opgave, der stiller store krav til både kvalitet og finish, men også til logistik og planlægning. Og det er alt sammen noget, Overbeck har helt styr på, lyder det fra Tom Jakobsen.

 

Til Chr. Juul Andersen A/S leverer Overbeck:

Stativer, bordben, bordplader, beslag og øvrige komponenter i:

  • Rustfrit stål
  • Glasblæst stål
  • Ædelmetaller
IMG_8777IMG_8775IMG_8779IMG_8781IMG_8783IMG_8784IMG_20180509_163707_croppedIMG_20180509_164352_cropped