”Stort knowhow, optimerede løsninger og effektiv service”

Sådan beskriver teknisk chef Søren Jensen det udbytte, Lantmännen Schulstads produktion i Pandrup gennem syv år har fået af at benytte Overbeck som fast leverandør af delkomponenter og service.

Overbeck har siden 2012 samarbejdet med Lantmännen Schulstad-bageriet i Pandrup. Her har Overbeck gennem snart syv år leveret optimeringsløsninger til fabrikkens eksisterende anlæg i form af specialfremstillede komponenter og servicearbejde. Samarbejdet startede, da Overbeck fremstillede nogle rustfri dækplader til en ovn, og resultatet og servicen var så tilfredsstillende, at virksomheden lige siden har været fast leverandør.

– For en produktion som vores er det en stor værdi at have en samarbejdspartner som Overbeck. De har nogle kompetencer, der passer perfekt til vores behov for eksempelvis hurtig service og reparationer, fortæller teknisk chef hos Lantmännen Schulstad i Pandrup, Søren Jensen.

Finder den bedste løsning, ikke den dyreste

For produktionen i Pandrup, som er et af bagerierne i Schulstad-familien, betyder samarbejdet med Overbeck, at anlæggene i produktionen løbende bliver optimeret. Dels gennem levering af specialfremstillede reservedele og delkomponenter, dels gennem service og reparationer på fabrikkens anlæg.

– De har nogle dygtige folk med en enorm knowhow, og de er utroligt gode til at komme med ideer og løsningsforslag til de udfordringer, vi måtte have. Samtidig går de ikke efter at sælge os den dyreste løsning, men derimod den bedste løsning, lyder det fra Søren Jensen.

Til bageriet i Pandrup har Overbeck blandt andet leveret specialfremstillede transportbånd, stålplader og spildbakker. Ifølge Søren Jensen altid i en kvalitet, der ”bare er i orden”, og med kort leveringstid.

– De kender vores branche og vores virksomhed, så de ved, hvilke behov vi har, og hvilke krav der stilles til vores drift. Det gælder både, når vi har brug for reservedele og service. Og deres reaktionstid er altid hurtig, hvilket også er en afgørende grund til, at Overbeck er vores faste samarbejdspartner.

Til Lantmännen Schulstad i Pandrup leverer Overbeck:

  • optimering af eksisterende procesanlæg
  • specialfremstillede delkomponenter/reservedele
  • service og reparation
IMG_9800IMG_9801