Hos Overbeck er vi eksperter i at udvikle styringskoncepter med høj produktionskapacitet og driftsikkerhed for øje, til forskelligartede produktions- og procesanlæg. Vi leverer komplette løsninger fra idéudvikling over udbudsmateriale til projektering, udvikling og implementering af det færdige produktionsanlæg og gerne med en intelligent automation, der ”binder fabrikken sammen” og giver er optimalt produktions flow.

Kvalificeret rådgivning af erfarne specialister:

Nøglen til en optimal, stabil og solid drift af produktionen, ligger i en effektiv styring af automationsprocesserne, der frigør menneskelige ressourcer til andre vigtige opgaver, gennem automatisering af de tunge og monotone processer, som kan håndteres langt bedre maskinelt.

Styringsformer vi arbejder med :

-industriautomation
-produktionsoptimering
-PLC – komplette styringer
-produktion af styretavler
-industriel el-installation

 

automation

Har I brug for rådgivning om, hvordan I kan bruge automation mere effektivt ? I Overbeck rådgiver vores specialiserede medarbejdere jer om, hvilke løsninger, der passer bedst ind i jeres produktionslinje., om de nyeste teknologier, de lovmæssige krav og om kvalitetsforskelle i de forskellige løsningsmuligheder for stand-alone og hele produktionslinjer.

Et højt automationsniveau øger produktiviteten:

I et samarbejde med Overbeck får I en samarbejdspartner, der konstant er på forkant med fremtidens intelligente løsningsmuligheder og tilbyder den nyeste teknologi og de nyeste produkter, i samarbejde med Delta Elektronik. Resultatet er et højt automationsniveau med en strømlinet produktionsproces, der giver en øget produktivitet i jeres virksomhed.

Hvorfor vælge Overbeck til automation ?

- Kvalificeret rådgivning og specialiserede medarbejdere
- Effektiv automation øger konkurrenceevnen
- Den rigtige automationsløsning giver driftssikkerhed
- Specialiseret viden om automation
- Komplet og samlet løsning fra én leverandør
- Vi opererer lokalt, nationalt og i hele verden
- Højt serviceniveau med 24/7 vagtordning