Overbeck er fast leverandør af optimeringsløsninger til en række storbagerier. Gennem en årrække har vi til disse kunder bl.a. leveret skræddersyede løsninger i rustfri stål, fx spildbakker og bageplader til industriovne, samt logistikløsninger som transportbånd og hele produktionslinjer.

Som mangeårig leverandør til fødevareproducenter inden for brød og kager har vi opbygget en stor viden om branchen. Vi kender de krav og behov i forhold til ikke mindst arbejdsmiljø, hygiejne, bakteriologi og effektivitet, der er særlige for både små og mindre bagerier – men samtidig ved vi også godt, at ikke to virksomheder er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i den enkelte kundens specifikke ønsker, og vi sørger altid for at tage hensyn til produktionsplanen, så vores arbejde er til mindst mulig gene.

Ud over levering af delkomponenter og logistikløsninger udfører vi også løbende optimeringer på eksisterende produktionsanlæg, ligesom vi også løser service- og reparationsopgaver, enten i fast tidsinterval eller når behovet opstår.

bånd bakerysvejs til bakery (1)