Specialløsninger til fødevareindustrien

Overbeck er en højteknologisk smedevirksomhed, som udvikler og fremstiller specialløsninger til optimering af drift og fysisk arbejdsmiljø i virksomheder inden for fødevareindustrien. 

Vi leverer såvel delkomponenter som færdige totalløsninger i rustfrit stål – samt software og automation. Uanset opgavens karakter løser vi den med en mission om at skabe mérværdi for vores kunder.

Med 15 års erfaring som leverandør til fødevareindustrien, er vi specialiseret i udvikling og fremstilling af skræddersyede løsninger, der både opfylder den enkelte virksomheds behov for optimering og samtidig lever op til branchens krav i forhold til bakteriologi og håndtering af fødevarer.

Til vores kunder indenfor detailslagteri har vi blandt andet leveret specialudviklede conveyoranlæg, maskinlinjer og manuelle arbejdsstationer. Hertil kommer løbende service- og reparationsopgaver, som vi også løser for en lang række kunder.

Vi stiller krav til os selv, så vi kan levere den bedste løsning

Det stiller store krav til produktet at levere til virksomheder, der beskæftiger sig inden for fødevareindustrien. Derfor stiller vi også store krav til os selv og arbejder altid ud fra en række ufravigelige fokuspunkter i de løsninger, vi udvikler:

  • Minimering af service og vedligehold
  • Overholdelse af lovmæssige krav
  • Bakteriologi og hygiejne
  • Drifts- og logistikoptimering
  • Brugervenlighed
env-3

Samarbejdspartnere

download
danepork
miss bagel
download (1)
ngi
interroll
lantmann
jens s
rævhede
ammeral
scanbelt
festo