Nyt fra egne rækker!

september, 2018

I september har vi hos Overbeck fået monteret vores helt egen robotcelle fra Blue Workforce, som udelukkende skal bruges til simulering i forbindelse med udvikling af nye produkter og til testforsøg. Og ikke nok med det: Den har fået plads i vores nye 400 m2 store Food Test Room. Vi glæder os til at tage begge dele i brug!

Højhastighedslinje til Kohberg

september, 2018

I samarbejde med Blue Workforce skal Overbeck levere en ny produktionslinje til Kohberg Bakery. Helt konkret er der tale om en højhastighedslinje til produktion af dagmartærter. Hertil skal Overbeck stå for udvikling og fremstilling af al logistik til og fra robot, som leveres af Blue Workforce. Projektet er igangsat i august 2018 og forventes afleveret i slutningen af året.

Overbeck og CJA i nyt samarbejde om specialinventar

september, 2018

Efter at have afsluttet opgaver med levering af restaurantinventar til Sunset i Kolding og Sunset i Rosengårdcentret i Odense er vi glade for også at have indgået samarbejde med Sunset-restauranterne i Skejby og Rødby. Chr. Juul Andersen A/S er totalentreprenør på opgaven og leverer alt inventar til restauranten. Hertil fremstiller Overbeck alt i rustfrit stål til møbler, drinksstation, bordplader og vægge samt borde.

Verdens første automatiserede sushi-pakning!

september, 2018

I løbet af september måned gennemfører vi test på et projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid: en produktionslinje inkl. automation til pakning af sushi.

Køkkeninventar til Niels Bohr Bygningen

september, 2018

Overbeck har fået endnu en super spændende inventar-opgave, som vi ser meget frem til at påbegynde. Igen løses opgaven i samarbejde med Chr. Juul Andersen, og denne gang er det Niels Bohr Bygningen i København, der skal have nyt inventar.

Ny aftale: specialinventar til Zleep Hotels

september, 2018

Vi er rigtig glade for i samarbejde med Chr. Juul Andersen at have indgået en ny aftale om levering af specialinventar til hotelkæden Zleep Hotels. Opgaven omfatter fem hoteller, hvortil Overbeck og CJA skal levere inventar til fællesområder samt i alt 600 hotelværelser. Heraf er de 120 værelser på hotellet i Aalborg, hvor projektet også igangsættes og forventes afleveret i slutningen af 2018.